NAŠI PROIZVODI

Vršimo prodaju Quartz ploča dimenzija 305 x124 cm u debljinama 1,2-2-3 cm,Polimramor ploča dimenzija 250×124 u debljinama 2-3-5-8 cm.

Polimramor za pod dimenzija 100×60 u debljinama 1,6 cm i 120×60 u debljinama 2,4 cm.

Izrađujemo klupice za prozore,stepenice,kuhinjske i kupaonske radne površine,podove,obloge kamina,zidne obloge.

Umjetni kvarc je visokotehnološki industrijski kameni kompozit koji se proizvodi u formatu ploča i pločica, te je mješavina prirodnog kamenog granulata 95% i s polisterskim smolama 5%.

Za kvarc  se vežu značajke  modernog dizajna,velike trajnosti,velikog izbora boja i lakog održavanja.Svojim karakteristikama osigurava odličan izbor kuhinjske površine, kupaonice, klupice, stolove, obloge kamina, stepenice, zidove, podov, itd.

Umjetni kvarc nije porozan i zbog toga ne upija različite tekućine i kiseline sa kojima se moze doći u kontakt u kuhinji i otporan je na ogrebotine što ga čini dugotrajnim rješenjem.

Kvarc je prirodni materijal i kao takav odobren od istraživačkih studija i svojom kvalitetom i primjenom potvđen certifikatom za valjanost od svjetskih organizacija.

Umjetni mramor (polimramor) je industrijski kameni kompozit koji se proizvodi u formatu ploča i pločica,te je mješavina prirodnog kamenog granulata s polisterkim smolama.

Ovaj materijal nastaje tehnološkim miješanjem prirodnog mramora 95% i polisterskim smolama 5%.Kombiniranje različitih veličina i boja kamenog zrna nataju materijali ujednačene strukture i boje kao i intepretirati i tradicionalan izgled prirodnog mramora kao i suvremenog izgleda.

Zbog miješanja sa polisterskim smolama materijal je otporniji na mehanička oštećenja od prirodno mramora. Svojim karakteristikama daje svu ljepotu i eleganciju prirodnog mramora poboljšane tehničke karakteristike.

Svojim karakteristikama je odličan izbor za moderna i tradicionalana uređenja kuhinjske površine,kupaonice,klupice,obloge kamina,stepenica,zidova,podova,itd.

Telefon

+385 92 1639306

e-mail

goramonj@umjetni-kamen.hr

Radno vrijeme

08:00 – 16:00